Coachen met de NeuroCognitive Behavioural Approach.

Het brein, grote onbekende!


Maandag 3 juni 2019 bij YourCoach in Gent.
Welkom vanaf 19:00 - Lezing van 20:00 tot 21:30 - Netwerking tot 22:00
Lezing in het Nederlands

Is er een grotere troef voor een coach dan een goede holistische diagnose te kunnen stellen van de persoon die hij begeleidt?

Hoe maak je het onderscheid tussen de inhoud (wat er gezegd wordt) en het stramien (de geestesgesteldheid) van je coachee ? Hoe kan je heel subtiel uitmaken of zijn motivaties intrinsiek of extrinsiek zijn, zodat je hem niet op het verkeerde spoor zet? Hoe stel je je coachee in staat zijn sereniteit terug te vinden? Wordt hij gemanipuleerd of manipuleert hij, en hoe help je hem te begrijpen wat er allemaal speelt in zijn positie?

In deze steeds complexere wereld wordt de mens geconfronteerd met weerstand tegen verandering en moet hij beslissingen nemen over domeinen waar hij geen controle over heeft. Elke coach heeft dus een steeds fijner  interpretatierooster nodig om zijn cliënt tot meer zelfkennis te brengen, om hem te helpen gerichte keuzes te maken en rust en concentratie te vinden, om hem zo alle kansen op succes te geven. 

De NeuroCognitive  Behavioural Approach (NCA) is een model dat voortkomt uit 30 jaar fundamenteel, klinisch en toegepast onderzoek in de zachte en harde wetenschappen.  De NCA legt de mechanismen bloot van hersensubstraten die onze gedachten sturen, ze boosten of inhiberen.


Khadija BADLI is an experienced Executive & Leadership Coach specialized in leadership development, executive coaching, facilitation and team development.

She has over 20 years of start-up and corporate experience including various leadership roles in marketing, sales, business development and general management. In her career roles she often acted as a change leader in significant transitions and turnarounds, moving teams and individuals from status quo to new ways of thinking and feeling, through enabling based approaches focused on awareness, behavioural change and growth.

As an Executive & Leadership Coach, her approach is very much anchored in business reality and she works with both individuals and teams to develop and strengthen their ability for :

  • leadership awareness
  • adaptive intelligence
  • influence skills
  • coaching & mentoring direct reports
  • working with team dynamics
  • resilience & agility
  • leadership authenticity

Language skills : English – French – Dutch

Current function : Managing Director at Institute of NeuroCognitivism Belux


Parkeren

Parking 1

Er is beperkt parkeren mogelijk vlak voor het gebouw of betalend parkeren in de Sint-Salvatorstraat en omringende straten. Vaak is er wel nog ergens plaats te vinden.

Parking 2 en Parking 3

Aan de zijkant en de achterkant van het gebouw zijn er twee grote parkings. Je raakt erop via de straat Dok-Noord. Je kan dan tussen de gebouwen wandelen en bent op 1 minuut aan Loft 26.

Parking 4

Op de straatkant van Dok-Noord aan het water is er ook een grote parking. Parkeer de wagen en steek de straat over. Wandel tussen de gebouwen tot aan Loft 26.

ICF Belgium

Gepresenteerd door Khadija Badli


Wanneer? Op 3 jun. 2019
Van 20:00 tot 21:30

Waar? YourCoach, Gent
Sint-Salvatorstraat 18 / 104 eerste verdieping van Hal 26. 9000 Gent

Prijs
Member : Gratis
Corporate : Gratis
Student : Gratis
Non member : € 20,00
CCEU's
Kerncompetenties : 0.75
Business dev : 0
Personal dev : 0.75
Andere : 0

Mijn CCEU ophalen