Leef Droom Doe. Terug naar eigen IK

10 februari 2020 - deuren 19:00 - lezing 20:00 - networking 21:30 - einde 22:00

Ongeveer tien jaar geleden raakte ik van de ene op de andere dag in de ban van een massief zilveren kunstwerk in wording van een bevriend kunstenaar. Dit betekende uiteraard niet de oorzaak, doch wel de aanleiding om de beslissing te maken een kinderdroom van me te verwezenlijken: een langspeelfilm realiseren.

De inzichten die ik gaandeweg verwierf tijdens het realiseren van mijn droom (geen langspeler, maar een kortfilm die dubbele nominatie op IFF Nice kreeg in 2015), deel ik graag.

Ik werk met metaforen, niet zomaar in enkele zinnen, maar in de vorm van romans, via dewelke ik een bepaalde levensboodschap wil meegeven.

‘Hoe bewuster we leven, dromen en doen, hoe meer we weer worden wie we aanvankelijk al waren’, is het motto dat ik gebruik als canvas voor mijn coachingwerk.

In de presentatie refereer ik naar Carl Jung en het gebruik van het Enneagram.


Wat deelnemers kunnnen leren:

Een persoonlijk en transparant verhaal doorweven met metaforen, over doorzetting en over het vinden van onze essentie.


ICF competentie: bewustzijn creëren 75%


Pascale Perard

Na studies Biologie kwam zij terecht in Sales & Marketing voor ettelijke jaren. Nadat zij enkele van haar eigen jeugddromen heeft waargemaakt (film, roman) tussen 2010 en 2018, werd zij regelmatig gevraagd voor voordrachten. De energie die zij kreeg door het inspireren van anderen + de levenslange interesse in psychologie, maakten dat zij professionele opleidingen ging volgen om ICF certified coach te worden naast business development consultant. Zo kan zij vandaag anderen op een professionele manier begeleiden in de richting van hun dromen en eigen essentie.

Ondertussen schreef zij ook een coachingboek: ‘Leef Droom Doe, fundamentele inzichten in dromen waarmaken"

Accreditatie’s: ACC + vorming ACT + vorming basisopleiding Sytemisch Werk + ACTP opleiding Root/Grow aan TCS

www.alexocoaching.com

ICF Belgium

Présenté par Pascale Perard, ACC


Quand ? Le 10 févr. 2020
De 20:00 à 21:30

Où ? Vigna Wijnen
‘ s Gravenwezelsteenweg 37 2110 Wijnegem (ingang via houten poort op de hoek van de Groenstraat) Telefoon +32 (0)3 346 00 72

Prix
Member : Gratuit
Corporate : Gratuit
Student : Gratuit
Non member : 20,00 €
CCEU's
Compétence de base : 1
Business dev : 0.5
Dev. Personnel : 0
Autre : 0

Obtenir mon certificat CCEU