Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Events Calendar

12 juni Coach Evening - Chris Van Dam - Oplossingsgericht Coachen  
Monday 12 June 2017, 19:00 - 22:00
     

Coach Evening

in samenwerking met YourCoach

Oplossingsgericht Coachen

12 juni 2017
Welkom met netwerking mogelijkheid 19u
Aanvang 20u Einde 22u
 

Locatie: YourCoach, Loft26 eerste verdieping, Sint Salvatorstraat 18 9000 GENT

Parkeren kan in parking DOK NOORD, Saasevaartstraat 9000 Gent, op loopafstand van de Sint Salvatorstraat 18
 http://doknoord.be/dok-noord/bereikbaarheid-en-parking

Inkom: ICF Belgium leden gratis, niet ICF Belgium leden €20


Chris Van Dam

Teamcoach, Personal Coach, Trainer en Auteur

Oplossingsgericht Coachen

(Presentatie in het Nederlands. Q&A in NL, FR EN)

Inschrijven hier

 

Oplossingsgericht coachen is zoveel meer dan een gespreksmodel volgen of een aantal technieken hanteren. Het is een manier van omgaan met elkaar en kwaliteit geven aan jouw leven en dat van anderen. Met deze workshop willen we jou als coach enkele handvatten geven en inspireren om oplossingsgericht aan de slag te gaan. Je maakt kennis met het oplossingsgericht denken en je wordt geïnspireerd door de vele toepassingsmogelijkheden van het denkkader. Er wordt ingezoemd op het verschil tussen het traditioneel en oplossingsgericht denken en daarna maak je kennis met de Flow Chart.  Zo focus je alsmaar meer op het samen zoeken naar een oplossing en minder op de problemen waarmee de coachee of het team soms nog geconfronteerd wordt. De gesprekken zijn anders, je ziet hen groeien en stappen zetten om verandering teweeg te brengen.
 

Chris Van Dam  is staflid in het Korzybski Instituut te Brugge, verbonden als praktijklector aan Hogent en één van de stichtende leden van het 'Centrum Oplossingsgericht Werken en Coachen vzw'.  Hij heeft ervaring als personal coach, teamcoach en trainer in verschillende sectoren: Bijzonder Onderwijs, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, de verslavingssector, psychiatrie, Bijzondere Jeugdzorg, internaatswerking, Jeugd en gehandicaptenzorg,...  Het aantal sectoren in de non-profit waarin Chris opdrachten heeft, breidt zich voortdurend uit, waardoor het coachen een boeiende uitdaging blijft.
Chris is auteur van verschillende boeken. Na het boek ‘De Spiegel. Krachtig coachen vanuit gestalt- en oplossingsgericht denken met aandacht voor zelfreflectie’ is hij zich blijven verdiepen in het oplossingsgericht denken. In 2015 verscheen zijn tweede boek 'Coachen naar verandering' en dit verhaal kreeg in 2016 een vervolg met  ' 
Intervisie... een wegnaar verandering'. 
Location 
YourCoach Loft 26
Sint Salvatorstraat 18
Gent
9000
09/335 62 04
http://www.yourcoach.be/contact/

 


 
Registration

 

Registrations are now closed